Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایلنا، ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره سرانجام رسیدگی به سوالاتی که در کنکور سال ۱۴۰۰ اشتباه بود و موجب اعتراض داوطلبان شد، گفت: موضوعی که در این زمینه وجود داشت، مساله سختی سوالات ریاضی بوده است. روز سه‌شنبه ۲۵ آبان که جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو برگزار شد، گزارش مبسوطی در رابطه با سوالات امتحانات ارائه شد و تقریبا به غیر از درس ریاضی، سایر دروس یا ساده‌تر شدند یا نسبت دشواری آن‌ها متناسب با سال گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: درس ریاضی در رشته ریاضی با توجه به اینکه یک سری سوالات سخت بوده و یک سری هم گفته شده بود در کتاب نیست، تقریبا حدود دو یا سه سوال حذفی داشتیم و مابقی هم تاثیر مثبت بودند که به نفع داوطلب در این زمینه تصمیم گرفته شد و نسبت به آن تصمیم عمل کردیم.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: سختی سوالات کنکور هم برای همه وجود دارد، اما این سختی سوالات با تراز کردن برطرف خواهد شد. به عنوان مثال اگر در سال گذشته یک شخص با نمره ۲۵ توانسته نمره تراز ۷ هزار بگیرد، اما امسال در عین حال که نمره ۲۵ را کسب کرده، تراز او ۷۵۰۰ شده است.

خدایی گفت: ما تلاش کردیم این سختی سوالات کنکور را با تراز کردن برطرف کنیم، کما اینکه بعد از برطرف شدن این موضوع دیگر مساله اعتراض داوطلب را نداریم. این موارد هر ساله به لحاظ ماهیت متفاوت طرح سوال سازمان از نظر اهداف آموزشی و سیستم حفاظت آزمون اتفاق می‌افتد و سازمان با کمک گرفتن از تجربه و روش‌های علمی بهترین روش را برای داوطلبان به کار می‌برد.

سهمیه‌ها و بومی‌گزینی‌ها در کنکور ۱۴۰۲

رئیس سازمان سنجش درباره سهمیه‌ها و بومی‌گزینی‌ها در کنکور ۱۴۰۲ توضیح داد: این سهمیه‌ها تغییر نکرده است و مصوبه‌ای در این زمینه نداشتیم. سهمیه‌های کنکور مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی یا مصوب مجلس شورای اسلامی است.

او افزود: در حال حاضر در رابطه با سهمیه‌ها و قوانین آن هیچ تغییری در کنکور ۱۴۰۲ نداشته‌ایم و ۲ ماه دیگر نیز ثبت‌نام‌ها آغاز خواهد شد و قطعا همان رویه سابق خواهد بود. بنابراین فکر نمی‌کنم هیچ تغییری در سهمیه‌ها داشته باشیم و مصوبه‌ای در این خصوص نیست.

استان‌هایی که در کنکور امسال بیشترین میزان قبولی را داشتند 

خدایی در واکنش به بیشترین میزان قبولی استان‌ها در کنکور امسال بیان کرد: وضعیت قبولی داوطلبان کنکور در استان تهران به لحاظ جمعیت بالا نیست. در عین حال بیشترین میزان قبولی مربوط به استان یزد، کرمان، اصفهان، سمنان و مازندران است. به عنوان مثال بالاترین رتبه در رشته پزشکی روزانه با آزمون به ترتیب مربوط به استان یزد، مازندران، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویر احمد و خراسان جنوبی است.

رئیس سازمان سنجش ادامه داد: همچنین در رشته داروسازی روزانه با آزمون بالاترین قبولی به استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، آذربایجان شرقی، سمنان و تهران اختصاص دارد. در رشته دکتری عمومی دامپزشکی- روزانه دانشجویان خارج از کشور بالاترین رتبه و سپس گیلان، مازندان رتبه دوم و سوم را کسب کردند. لازم به ذکر است که خارج از کشور داوطلبانی هستند که حوزه برگزاری آن‌ها نیز خارج از کشور بوده است.

او درباره بیشترین آمار قبولی در رشته دندانپزشکی گفت: در رشته دندان پزشکی بالاترین رتبه از یک تا پنج به استان‌های یزد، خراسان رضوی، مازندران، اصفهان و سمنان اختصاص دارد. علاوه بر این در رشته حقوق مجددا استان یزد رتبه اول و استان‌های مازندران، ایلام و خراسان شمالی رتبه‌های بعدی را کسب کرده‌اند.

خدایی درباره استان‌های برتر در قبولی رشته‌های مهندسی بیان کرد: در رشته مهندسی برق استان‌های کرمان، یزد، خوزستان، مرکزی و هرمزگان به ترتیب رتبه‌های یک تا پنج را دارند و در رشته مهندسی کامپیوتر استان خراسان جنوبی، یزد، قم، خراسان شمالی و همدان برترین رتبه را داشته‌اند. همچنین در رشته مهندسی عمران_ روزانه خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، مرکزی و یزد رتبه‌های برتر از یک تا پنج را کسب کرده‌اند.

کد خبر 640321 برچسب‌ها کنکور سازمان سنجش آموزش کشور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کنکور سازمان سنجش آموزش کشور رئیس سازمان سنجش خراسان شمالی سختی سوالات استان ها سهمیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۹۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای حصار‌کشی در پارک لاله چیست؟ شهرداری درختان لاله را هم قطع می‌کند؟

آفتاب‌‌نیوز :

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نما‌ها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روز‌های اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا بوده و آنجا حصار‌هایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست

همچنین تلاش خبرنگار با مدیران سازمان بوستان‌ها به نتیجه نرسید و مسؤولان این حوزه حاضر به پاسخگویی نشدند.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • «پدیده کنکور ۱۴۰۲» و پدرش جان باختند
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • ماجرای حصار‌کشی در پارک لاله چیست؟ شهرداری درختان لاله را هم قطع می‌کند؟
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه