Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی داوطلبان کنکور سال ۱۴۰۱ با حضور در حوزه‌های امتحانی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند که براساس آمارهای اعلام شده از سوی کمیته امداد، ۲۸ هزار نفر از دانش‌آموزان کنکوری امسال از جامعه هدف این نهاد هستند.

به گزارش ایران اکونومیست، یکی از خدمات کمیته امداد، ارائه خدمات حمایتی و فرهنگی به دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش است که در همین راستا این نهاد اقدامات و خدماتی را به دانش آموزان کنکوری سال ۱۴۰۱ ارائه داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که در سال ۱۴۰۱، ۲۸ هزار دانش‌آموز کنکوری از مددجویان کمیته امداد هستند، برای ارائه خدمات به این افراد، شماره تلفن‌ و معدل سال قبل دانش‌آموزان کنکوری تحت پوشش توسط کارشناسان فرهنگی و رابطین تحصیلی ادارات احصاء شده و پس از آن گروه پشتیبان طرف قرارداد با دانش‌آموزان کنکوری تماس گرفته و دانش‌آموزان در صورت اظهار تمایل از کلاس‌های کنکور و پشتیبانی تلفنی استفاده کردند.

همچنین حدود ۲۰ پیامک آموزشی، اطلاع‌رسانی، مشاوره‌ای و انگیزشی از طریق ستاد مرکز به افراد ارسال شده است و به ۶۶۳۳ نخبه و استعداد برتر (۳۷۵۹ دانش‌آموز و ۱۷۵۸ دانشجو) کمک هزینه و شهریه تحصیلی ارائه می‌شود.

اما براساس آمارهای اعلام شده از سوی این نهاد، در کنکور سال گذشته بیش از ۱۸ هزار دانش‌آموز مستعد کنکور مورد حمایت از خدمات و کلاس‌های آموزشی، نکته و تست و آزمون‌های آمادگی کنکور بهره‌مند شدند و ۲۳ هزار و ۴۶۳ نفر از دانش آموزان مورد حمایت در کنکور ۱۴۰۰ شرکت کردند. در نهایت ۱۹۹۳ نفر از دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد (۶۱ درصد دختر و ۳۹ درصد پسر) در کنکور سال ۱۴۰۰ موفق به اخذ رتبه زیر ۲۰ هزار شدند که در این میان به تفکیک محل سکونت ۱۱۹۰ دانش‌آموز از افراد ساکن شهر، ۷۹۶ نفر از افراد ساکن روستا و ۷ نفر عشایری بوده‌اند.

از این ۱۹۹۳ دانش‌آموزی که موفق به اخذ رتبه زیر ۲۰ هزار شده‌اند، ۱۰۸۹ دانش‌آموز از مناطق عادی، ۸۷۸ نفر از مناطق محروم و ۲۶ نفر از مناطق مرزی بوده‌اند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کنکور ۱۴۰۱ ، مددجویان کمیته امداد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کنکور ۱۴۰۱ مددجویان کمیته امداد دانش آموزان کنکوری کمیته امداد دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۳۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • فوت دردناک نخبه کنکوری به همراه پدرش + جزئیات
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • حضور ۳۰ هزار دانش‌آموز کرجی در کنکور امسال
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور